Bier en Ballen

Voetbalfestival

Bier en Ballen is een soort theatershow over voetbal. Met muziek, film, cabaret en verhalen wordt er een avondvullend programma in de kroeg of een festival in het centrum van Breda georganiseerd. Het werd in 2013 voor het eerst gehouden dankzij initiatiefnemers Sjoerd Mossou en Chris van Nijnatten.

Bij Bier en Ballen verzorg ik de content op de schermen en de bediening daarvan tijdens het programma. Vooraf krijg ik foto’s en video’s aangeleverd, die ik in een presentatie giet – zelf ontworpen – en tijdens het programma laat zien op de schermen.

Daarnaast heb ik de website gemaakt voor Bier en Ballen. De kaartverkoop voor het festival loopt volledig via die website. Daarnaast stond er in aanloop naar het festival onder meer een interactieve time table op de site.

Enkele namen die op het podium stonden tijdens de edities waaraan ik heb mee mogen helpen: Wilfried de Jong, Erik van Muiswinkel, Pierre van Hooijdonk, Willem van Hanegem, Frank Lammers, Marcel van Roosmalen, Frank Heinen, Dick Advocaat en Nico Dijkshoorn.

Foto’s: Bier en Ballen

Bekijk de site